Project Description

Deze behandeling zorgt voor een actieve verjonging van de huid. Lijntjes en rimpels worden vermindert en de teint wordt minder dof en futloos. Je huid zal stralen, er gezond uitzien en de poriën zullen kleiner worden. Ook krijgt je huid een fijne structuur. Tot slot wordt je huid elastischer en vitaler.

Anti-Age d.m.v. fruitzuren.

De Real Peel fruitzuur peeling is een ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen. Een Real Peel behandeling geeft u snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk.
En wees eerlijk; wie wilt dat nu niet? Daarnaast is de Real Peel fruitzuur peeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acné, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. De Real Peel is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak. Een glycolzuur peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten. Glycolzuur, dat afkomstig is uit suikerriet, heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinste molecuul is. Hierdoor kan het beter en efficiënter in de huid dringen en zodoende uiteindelijk
meer spectaculaire veranderingen teweeg brengen dan alle andere fruitzuren.

De behandeling omvat: Reinigen van de huid, peeling, warme pakking, onzuiverheden verwijderen, huid behandelen met AHA fruitzuur, hydraterend masker hydroactive en een huidherstellende crème na het gebruik zuren.

Bron: www.tadlea.com

Anti-Age d.m.v. Bindweefselmassage.

De Cosmetische bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel van het gelaat, hals en decolleté. De bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van fibroblasten en de huiddoorbloeding. Hierdoor verbetert de conditie van de huid.

Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid en wordt toegepast bij o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming. Het herstelt de conditie van de huid waardoor deze er weer beter uit gaat zien.
De massage kan iets gevoelig zijn, maar maakt de huid egaler, gladder en zorgt voor een sterke doorbloeding. Het stimuleert de elastische vezel waardoor de huid strakker wordt.

De Cosmetische Bindweefselmassage geeft het gezicht een echte boost!
*Voor een uitgebreide beschrijving zie behandelkopje ‘Bindweefselmassage’

Bij beide behandelingen is er direct resultaat. Wij kunnen je adviseren welke behandeling het beste aansluit bij jouw huidconditie en bij welke het meeste resultaat geboekt kan worden.

Ons advies is de Anti Age gezichtsbehandelingen iedere 4 weken te herhalen. Dit omdat de huid een cyclus heeft van 28 dagen en daardoor een beter/sneller resultaat geboekt kan worden.

Na de eerste behandeling en het bereikte resultaat kan in overleg een behandelplan worden opgesteld (kuur) met daarin de frequentie van de behandelingen, uitleg van de behandeling en thuisadvies voor tussen de behandelingen door. De prijs van deze kuur is op aanvraag.