Project Description

Deze behandeling zorgt voor een actieve verjonging van de huid. Lijntjes en rimpels worden vermindert en de teint wordt minder dof en futloos. Je huid zal stralen, er gezond uitzien en de poriën zullen kleiner worden. Ook krijgt je huid een fijne structuur. Tot slot wordt je huid elastischer en vitaler.

Anti-Age d.m.v. fruitzuurpeelings

Een fruitzuurpeeling is een peeling waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellen te verwijderen.
Een fruitzuurpeeling heeft een werking waardoor de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling verweekt de kitsubstantie tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen en kunnen afschilferen. Het wordt ook wel een chemische peeling genoemd, maar de peelings zijn van natuurlijke afkomst.

De behandeling omvat: Reinigen van de huid, warme pakking of Vapozone, fruitzuurpeeling aanbrengen, verwijderen van onzuiverheden, enzyme masker, verzorging

Duur 60 min – € 69,50

Anti-Age d.m.v. Bindweefselmassage

De Cosmetische bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel van het gelaat, hals en decolleté. De bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van fibroblasten en de huiddoorbloeding. Hierdoor verbetert de conditie van de huid.

Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid en wordt toegepast bij o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming. Het herstelt de conditie van de huid waardoor deze er weer beter uit gaat zien.
De massage kan iets gevoelig zijn, maar maakt de huid egaler, gladder en zorgt voor een sterke doorbloeding. Het stimuleert de elastische vezel waardoor de huid strakker wordt.

De Cosmetische Bindweefselmassage geeft het gezicht een echte boost!
*Voor een uitgebreide beschrijving zie behandelkopje ‘Bindweefselmassage’

Bij alle behandelingen is er direct resultaat. Wij kunnen je adviseren welke behandeling het beste aansluit bij jouw huidconditie en bij welke het meeste resultaat geboekt kan worden.

Duur 75 min. – €79,50

Anti-Age d.m.v. Microneedling

Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering.

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen (MesoPen) een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen.
De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Hierdoor wordt de huid steviger, worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld en worden littekens (van bijv. Acne) vermindert.
Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt.

Wat kan men bereiken met een Microneedling behandeling?

Fijnere poriënstructuur
Verhelderen van hyperpigmentatie / melasma
Verminderen zichtbaarheid van littekens
“Opvullen” van rimpels met huideigen collageen
Gladdere huid
Algehele huidverbetering

Stoffen als parfum, kleurstoffen, synthetische werkstoffen, alcohol etc. kunnen een allergische reactie geven. Vermijdt ook het aanbrengen van een zonnefactor, direct na de behandeling.

Na 24 uur kan je weer de normale huidverzorging, make-up en een zonnefactor gebruiken.

Behandeling:

Reiniging, Microneedling met speciale serums, Aloë Vera Meso Gel Mask en ter afsluiting de Calendula Oil Elixer. Stoffen als parfum, kleurstoffen, synthetische werkstoffen, alcohol etc. kunnen een allergische reactie geven. Vermijdt ook het aanbrengen van een zonnefactor, direct na de behandeling.

Duur: 60 minuten – € 54,50