Marlyse Blue

Voor mijn salonproducten heb ik gekozen voor een merk die mijn visie volgt. Ik heb gekozen voor de producten van Marlyse Blue. De Beautyproducten van Marlyse Blue zijn nieuw en 100% natuurzuiver. De huidverzorgingsproducten zijn zonder chemische toevoegingen, gemaakt van organische extracten en oliën en dierproefvrij. Marlyse Blue biedt de allerbeste natuurzuivere huidverzorging met alleen organisch geteelde ingrediënten. Hieronder nog even een opsomming waarom ik voor dit merk heb gekozen.

  • Natuurzuiver
  • Geen parabenen & Sulfaten
  • Niet op dieren getest
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
  • Geen chemische toevoegingen

Dr. Tadlea
Hoogwaardige cosmetica op basis van high tech ingrediënten uit de natuur met bewezen effectiviteit dat zijn de specialiteiten van Dr. Tadlea. Met ervaring en bezieling werken wij voortdurend aan het verder ontwikkelen van ons aanbod om u innovatieve totaalconcepten aan te kunnen bieden. En dat al bijna 60 jaar. Onze producten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via professionele schoonheidsinstituten, vinden hun weg naar meer dan 20 landen. Wereldwijd boeken al meer dan 35.000 schoonheidsspecialisten hier uitstekende resultaten mee.
Voor meer informatie neem een kijkje op www.tadlea.com.

Mag ik je verwelkomen in mijn salon zodat je zelf kunt ervaren wat mijn visie voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak, kom 15 minuten van te voren en dan ontvang ik je graag met een heerlijk kopje koffie of thee en een overheerlijk voetbad.

Graag tot snel, groetjes Deolinda.