Aangezien het voor jullie niet altijd mogelijk is om te bellen en wij niet altijd telefonisch bereikbaar zijn (zeker als we vol zitten met behandelingen is dit lastig) hebben wij gekozen om een online afsprakensysteem te gaan hanteren.

Vanaf oktober is het mogelijk om zowel via de website www.naturally-you.nl als via Facebook een afspraak te plannen bij Naturally You – Total Beauty Care.

Je kunt dan allereerst een keuze maken uit de gewenste behandeling. Daar staat direct de tijdsduur van de behandeling en de prijs bij. Vervolgens bij de volgende stap zie je welke dagen er beschikbaar zijn. Als je dan een dag selecteert staat daar direct de beschikbare tijd naast. Is dit de voor jou een geschikte dag en tijd kan je doorklikken naar ‘volgende stap’.

Daar vul je je persoonlijke gegevens in en klik je op ‘Boek mijn Afspraak’. Je ontvangt direct per mail een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Hoe makkelijk is dat?

MONTHLY WINE SAVINGS

Subscribe & Save

By signing up to our monthly mailing list you are welcoming the latest news, wines and savings directly into your inbox.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

FROM VINE TO TABLE

Vineyard Tours

Take the journey with Avada Winery and explore how your favourite tipple goes from seed, to vine, to table and the entire process involved in nurturing flavours, intensity and style.

BOOK YOUR TOUR NOW