Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering.

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen (MesoPen) een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen.
De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Hierdoor wordt de huid steviger, worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld en worden littekens (van bijv. Acne) vermindert.
Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt.

Wat kan men bereiken met een Microneedling behandeling?

Fijnere poriënstructuur
Verhelderen van hyperpigmentatie / melasma
Verminderen zichtbaarheid van littekens
“Opvullen” van rimpels met huideigen collageen
Gladdere huid
Algehele huidverbetering

Stoffen als parfum, kleurstoffen, synthetische werkstoffen, alcohol etc. kunnen een allergische reactie geven. Vermijdt ook het aanbrengen van een zonnefactor, direct na de behandeling.

Na 24 uur kan je weer de normale huidverzorging, make-up en een zonnefactor gebruiken.

Behandeling:

Reiniging, Microneedling met speciale serums, Aloë Vera Meso Gel Mask en ter afsluiting de Calendula Oil Elixer. Stoffen als parfum, kleurstoffen, synthetische werkstoffen, alcohol etc. kunnen een allergische reactie geven. Vermijdt ook het aanbrengen van een zonnefactor, direct na de behandeling.

Duur: 60 minuten – € 54,50