Naturally You

Naturally You Total Beauty Care

De Beauty Salon waar het echt allemaal draait om JOU!

Afspraak maken

Total Beauty Care

Total Beauty Care

 WAAR HET ECHT ALLEMAAL DRAAIT OM JOU!

GET STARTED – BOOK TODAY

WELKOM

Hey wat leuk dat je mijn website bezoekt, graag wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Deolinda Gomes en ik ben in 2017 Cum Laude afgestudeerd als Schoonheidsspecialiste en Acné specialiste. Na jarenlang te hebben gewerkt als Directiesecretaresse was het voor mij tijd om mijn passie te verwezenlijken. Zelf ben ik ook door de jaren heen naar diverse schoonheidssalons gegaan en ik vond eigenlijk nergens wat ik zocht. Ik wist dat als ik verandering wilde aanbrengen in hoe ik vond dat behandelingen moesten zijn, ik dat zelf zou moeten doen. Verandering begint immers bij jezelf.

Salon

In mijn salon draait het om JOU en ik vind dat een behandeling, buiten dat die goed voor de huid moet zijn, een belevenis mag zijn. Een waar genot voor Body & Mind. Kom je dus in mijn salon, dan start jouw behandeling met koffie of thee met wat lekkers. Zo kom je alvast tot rust en wordt je lichaam voorbereid op een heerlijke behandeling. Ook tijdens de gezichtsbehandeling wordt deze visie voortgezet, heeft deze een duur van 90 minuten inclusief een 25 min. durende gezichtsmassage.

Na een jaar in huis de salon te hebben opgebouwd, was het tijd voor een wat luxere beleving. In 2018 ben ik daardoor op zoek gegaan naar een geschikte ruimte. Die vond ik aan de Platinastraat in Schoonhoven. Alhoewel de ruimte mooi en ruim was liep ik er toch tegenaan dat klanten moeite kregen met de trap naar boven die ook nog eens een draai bovenaan had. De volgende stap was dus verhuizen naar een ruimte die op de begane grond lag en die ook goed toegankelijk is voor mindervaliden of klanten die moeilijk ter been zijn. Mijn partner en ik zijn verhuisd naar Schoonhoven Oost en wij hebben de garage omgebouwd tot salon. In februari 2022 ben ik in de nieuwe salon gestart die van alle gemakken voorzien is.

Om je een nog luxere beleving te geven heb ik een Gharieni Wellness bank met verwarming aangeschaft. Zo lig je nog comfortabeler en waan je je in een wellness oord.

Zoals gezegd, in mijn salon sta jij centraal. Kom het zelf beleven!

Producten

Voor mijn salonproducten heb ik gekozen voor een merk die mijn visie volgt. Ik heb gekozen voor de producten van SalonnePro. De Beautyproducten van SalonnePro zijn van Nederlandse bodem en 100% natuurzuiver. De huidverzorgingsproducten zijn zonder chemische toevoegingen, gemaakt van organische extracten en oliën en dierproefvrij. SalonnePro biedt de allerbeste natuurzuivere huidverzorging met alleen organisch geteelde ingrediënten. Hieronder nog even een opsomming waarom ik voor dit merk heb gekozen.

  • Natuurzuiver
  • Niet op dieren getest!
  • Geen Parabenen & Sulfaten
  • Vrij van Microplastic en Siliconen
  • Glutenvrij
  • Vegan
  • Geen chemische toevoegingen

Mag ik je verwelkomen in mijn salon zodat je zelf kunt ervaren wat mijn visie voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak en ik ontvang je graag met een heerlijk kopje koffie of thee.

Graag tot snel, groetjes Deolinda.

Behandelingen

Give yourself permission to Relax, Enjoy & Shine

Lees meer

Gezichtsbehandelingen

KLIK HIER VOOR DE BEHANDELINGEN

Specialistische behandelingen

KLIK HIER VOOR DE BEHANDELINGEN

Massages

KLIK HIER VOOR DE BEHANDELINGEN

Extra's

KLIK HIER VOOR DE BEHANDELINGEN

Behandelingen

Give yourself permission to Relax, Enjoy & Shine

GALLERIJ
IMPRESSIE

Give yourself permission to

Relax, Enjoy & Shine

Afspraak maken