MASSAGES

Onze werkwijze

Alle onderstaande massages starten met een ‘verwen’ koffie of thee. Houdt rekening met ca. 10 minuten extra tijd, zodat je rustig kan genieten en onthaasten. Zo wordt het lichaam alvast voorbereid op de behandeling en zal het resultaat optimaal zijn.

Behandeling

LICHAAMSMASSAGES

Duur: 60 minuten | Prijs € 61,50

Het gehele lichaam wordt hierbij met een amandelolie gemasseerd. Deze geweldige olie wordt gewonnen uit rauwe amandelen en bevat een royale hoeveelheid aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, vitamine A & E, kalium, eiwitten, zink en mineralen.

Amandelolie is geschikt voor ieder huidtype en werkt vocht inbrengend, verzachtend en ontspant de huid.

Bij de lichaamsmassage worden onderstaande lichaamsdelen gemasseerd,

Voorzijde: Benen, armen, handen, buik en decolleté

Achterzijde: Nek, schouders, rug en benen

Reserveer

Behandeling

LICHAAM CUPPING MASSAGE

Duur: 20 minuten | Prijs € 26,50

Deze massage met speciale Bellabaci Cups zorgt ervoor dat bloed, lymfe en energie stagnatie in het lichaam naar de oppervlakte wordt verplaatst, zodat zuurstofrijk bloed, glucose en mineralen naar de weefsels wordt gebracht.

Waar stagnatie kan het iets gevoelig aanvoelen. Door het stimuleren van de doorbloeding en de lymfecirculatie te verbeteren worden de gif- en afvalstoffen afgevoerd.

Voordelen van de Lichaam Cupping Massage:

Verbeterde bloedsomloop, maakt verklevingen los, zuivert de bloedtoevoer, verbetert de lymfecirculatie, heft blokkades op, verwijdert toxines uit de spieren, voorziet zenuwcellen van zuurstof en voedingsstoffen en verstevigt de huid.

Heb je last van een of meerdere van onderstaande problemen, dan is de Lichaam Cupping Massage een echte aanrader.

Reserveer

Behandeling

RUG, SCHOUDER EN NEK MASSAGE

Duur: 30 minuten | Prijs € 27,00

Ook hier wordt gebruik gemaakt van de hydraterende Amandelolie, waarbij de bestanddelen in combinatie met de massage ontspannend en verzorgend werken. Amandelolie is geschikt voor ieder huidtype en uitermate geschikt voor huidproblemen.

De massage omvat de achterzijde van het lichaam en hierbij worden de rug, nek en schouders behandeld. Tevens wordt er cupping toegepast zodat de blokkades, die veelal in de rug/schouders aanwezig zijn, worden losgemaakt en opgeheven.

Na de massage staat er een heerlijk glaasje water klaar om de afvalstoffen optimaal af te voeren.

Reserveer

Behandeling

BINDWEEFSELMASSAGE

Duur: 45 minuten | Prijs € 47,50

Baal je van je futloze, grauwe huid die ook nog eens begint te verslappen? Denk dan eens aan een Bindweefsel- en Cupping massage voor het gezicht!

Het menselijk lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit bindweefsel. Dit bindweefsel zorgt ervoor dat jouw lichaam stevig blijft. Bindweefsel verbindt en ondersteunt onze organen, spieren en gewrichten. Naarmate je ouder wordt zul je merken dat de huid gaat verslappen.

De Cosmetische bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel van het gelaat, hals en decolleté. De bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van fibroblasten en de huiddoorbloeding. Hierdoor verbetert de conditie van de huid.

Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid en wordt toegepast bij o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming. Het herstelt de conditie van de huid waardoor deze er weer beter uit gaat zien.

De massage kan iets gevoelig zijn, maar maakt de huid egaler, gladder en zorgt voor een sterke doorbloeding. Het stimuleert de elastische vezel waardoor de huid strakker wordt.

De Cosmetische Bindweefselmassage geeft het gezicht een echte boost!

Reserveer

Behandeling

BINDWEEFSELMASSAGE DELUXE

Duur: 75 minuten | Prijs € 85,00

Cosmetische Bindweefselmassage gezicht, hals + decolleté – Deluxe

(incl. Cupping, reiniging, hydraterend masker en verzorgende dagcrème)

Facial Cupping

Bij de Deluxe uitvoering wordt (buiten een reiniging en hydraterend masker) een cupping toegevoegd. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een siliconen cup. Cupping is een eeuwenoude methode uit het Oosten en worden gebruikt om de toxines in de spieren naar de oppervlakte te trekken en zo af te kunnen voeren en de bloedsomloop te verbeteren. Doordat de cups vacuüm creëren op de huid, werkt deze massage enorm stimulerend op de doorbloeding en worden ook de fibroblasten in de onderhuid geactiveerd om nieuw collagene en elastine vezels te produceren.

Buiten dit alles is de behandeling zeer aangenaam en ontspannend.

De huid ziet er al direct beter doorbloed uit, krijgt daardoor een roze/rode kleur en na een aantal behandelingen zal een jeugdere uitstraling verkregen worden.

De Cosmetische Bindweefselmassage + de Cupping massage samen (Deluxe behandeling) versterkt deze werking.

Reserveer

Behandeling

MASSAGE TRIO

Duur: 45 minuten | Prijs € 49,50

Ben je gek op massages en heb je wel zin in een relax moment. Dan is deze behandeling echt iets voor jou. Geen reiniging, geen verzorging, maar puur alleen 3 massages. Je kunt zelf je pakket samenstellen. Kies uit de categorie 1, 2 en 3 telkens één massage en stel zo je complete behandeling van 3 massages samen.

Bij de online boeking kies je bij Massages de Massage Trio en zet dan bij opmerkingen welke keuze je hebt gemaakt. Bijvoorbeeld: 1a, 2b, 3c.

Categorie 1.

  1. Rug massage
  2. Gezicht, Hals & decolleté massage
  3. Bindweefselmassage (gezicht & decolleté)

Categorie 2.

  1. Hand & Onderarm massage
  2. Voet & Onderbeen massage
  3. Hoofdhuid massage

Categorie 3.

  1. Gezichtsmassage
  2. Rug Cupping massage
  3. Gezicht & Hals Cupping massage
Reserveer

Gallerij

IMPRESSIE

Give yourself permission to

Relax, Enjoy & Shine

Afspraak maken