Make-Up / Visagie

BRUIDS MAKE-UP

Je gaat trouwen! GEFELICITEERD

Wat een superleuk nieuws. Nu breekt er voor jou een spannende en drukke tijd aan met veel geregel en daar kan je natuurlijk de stress van hoe je er die dag uit gaat zien niet bij hebben. Ik help je graag bij het creëren van de juiste look op de grote dag.

Samen kijken we wat het beste bij jouw persoonlijkheid, je wensen en natuurlijk de style van jouw jurk past. Jij bent het stralende middelpunt van de grote dag, maar jij moet vooral JIJ zijn. Draag je normaliter weinig make-up dan is een natuurlijke look voor jou misschien wel de mooiste look. Wil je liever een glamourlook dan kan dat natuurlijk ook.

PROEFSESSIE

Al met al, samen bekijken we wat het beste bij je past. Dat doen we tijdens de proefsessie in mijn salon. Daar heb ik alles bij de hand en goede verlichting. Tijdens de proefsessie kunnen we elkaar beter leren kennen zodat jij je meer op je gemak voelt bij je make-up. Wil je iemand meenemen naar de proefsessie? Ook dat is geen probleem. I.v.m. de ruimte kan je max. 1 persoon meenemen. Ik snap dat je je dan wat meer op je gemak voelt of misschien wel feedback wilt van bijvoorbeeld je moeder of een goede vriendin.

Mijn advies is om de proefmake-up sessie maximaal 6 weken en minimaal 2 weken voor de grote dag in te plannen. Zo heb je minder kans dat je huidtint (door bijv. de zon) nog verandert t.o.v. je trouwdag.

Wil je gebruik maken van mijn diensten? Neem dan z.s.m. contact met mij op zodat ik je trouwdatum vast kan leggen in de agenda. (Dit arrangement is niet via de online agenda te boeken).

Ik wil je graag helpen om je op je mooist te laten zijn op je grote dag. Ook als dat betekent dat de make-up om 07.00 uur gedaan moet worden. Buiten een straal van 20km vanaf Schoonhoven reken ik € 0,19 per km extra. Daadwerkelijke gemaakte parkeerkosten worden in rekening gebracht.

Behandeling

Bruidsarrangement | Prijs € 125,00

Arrangement bestaande uit:

Proefsessie +/- 2 uur, bruidsmake-up op de grote dag op locatie, gratis lipstick of lipgloss die we hebben gebruikt zodat je gedurende de dag zelf je lippen kunt bijwerken.

Make-up bruidsgast | Prijs € 37,50

In combinatie met een bruidsarrangement en op locatie waar de bruid zich bevindt. Is er geen bruidsarrangement geboekt, dan zal de make-up in mijn salon gedaan worden.

Behandeling

Dag make-up | Prijs € 37,50

Heb je een leuk evenement, ga je naar een bruiloft of heb je een festival en wil je graag dat je make-up tip-top in orde is maar weet je niet hoe? Maak dan een afspraak in mijn salon zodat ik de make-up voor je kan doen. De make-up wordt gefixeerd zodat het ook nog eens de hele dag blijft zitten.

Avond / Glamour make-up | Prijs € 47,50

Ga je naar een feestje, heb je een gala of event? Laat mij je Avond of Glamour make-up verzorgen zodat jij de prinses van het bal bent. De make-up doe ik in mijn salon omdat ik daar alles bij de hand heb.

Reserveer

GREAT SKIN DOES’NT HAPPEN BY CHANCE. IT HAPPENS BY APPOINTMENT.

Give yourself permission to

Relax, Enjoy & Shine

Afspraak maken