GEZICHTSBEHANDELINGEN

Alles voor het gezicht

Alle gezichtsbehandelingen starten met een ‘verwen’ koffie of thee. Hou hierbij rekening  ± 10 min. extra behandeltijd, zodat je rustig kan genieten en onthaasten. Zo wordt het lichaam alvast voorbereid op de behandeling en zal het resultaat optimaal zijn.

Bij alle gezichtsbehandelingen van Naturally You – Total Beauty Care start de eerste behandeling met een uitgebreide huidanalyse. Zo kunnen de te gebruiken producten precies op je huid afgestemd worden en kunnen je wensen en verwachtingen worden besproken.

Behandeling

Gezichtsbehandeling

Duur: 90 minuten | Prijs € 72,00

Deze zeer uitgebreide luxe gezichtsbehandeling bestaat uit een grondige oppervlakte en dieptereiniging (peeling), vapozone stoom behandeling, oneffenheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, 25 minuten durende ontspannende decolleté en gezichtsmassage, serum, hydraterend masker, dag/nacht serum, dag/nacht verzorging, oog crème en een lipverzorging.

Reserveer

Behandeling

Gezichtsbehandeling man

Duur: 60 minuten | Prijs € 61,50

De huid van de man is niet hetzelfde als de huid van een vrouw en deze dient dan ook anders behandeld te worden. Naturally You werkt met de speciale ‘For Men’ lijn van SalonnePro.

Deze behandeling bestaat uit een grondige oppervlakte en dieptereiniging (peeling), ozon stoombehandeling, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen bijwerken, 15 minuten ontspannende gezichtsmassage, masker, dag/nacht of aftershave crème en een hydraterende oog verzorging.

Reserveer

GREAT SKIN DOES’NT HAPPEN BY CHANCE. IT HAPPENS BY APPOINTMENT.

Give yourself permission to

Relax, Enjoy & Shine

Afspraak maken